Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Завжди увімкнений дисплей iPhone 14 Pro: як він працює

Завжди увімкнений дисплей iPhone 14 Pro: як він працює

в iCases Blog

Докладніше розбираємо новий функціонал.

iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max вперше оснащені завжди увімкненим дисплеєм

Як це працює?

Щоб активувати завжди увімкнений дисплей, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max оснащені більш просунутою OLED-панеллю з більш змінною частотою оновлення. У той час як iPhone 13 Pro попереднього покоління має змінну частоту оновлення від 10 Гц до 120 Гц, нова OLED-панель в iPhone 14 Pro може становити лише 1 Гц, щоб увімкнути режим низького енергоспоживання. Він зберігає час автономної роботи з постійно увімкненим дисплеєм.

Зовнішній вигляд нового функціоналу

Завжди увімкнений дисплей на iPhone 14 Pro значною мірою натхненний екраном блокування iOS 16. Коли завжди увімкнений дисплей активований, iOS інтелектуально затемнює шпалери і показує час, віджети і, якщо такі є, активні дії в реальному часі. Інші візуальні елементи екрана блокування, включаючи інформацію в рядку стану, ліхтарик та ярлики камери, не відображаються.

Чи можна налаштувати завжди увімкнений дисплей?

Враховуючи, що нові iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max ще не постачаються клієнтам, ми не знаємо, які функції налаштування Apple надасть для завжди увімкненого дисплея. Однак залишається ймовірним, що завжди увімкнений дисплей не буде безпосередньо налаштовуватися, а натомість адаптується до налаштованого екрану блокування iOS 16.

Чи старі iPhone підтримуватимуть завжди увімкнений дисплей?

Завжди увімкнений дисплей на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max увімкнений завдяки більш просунутому обладнанню дисплея. В результаті він не з'явиться на старих iPhone, включаючи торішні iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max.

Чи це вплине на час автономної роботи?

Apple каже, що завдяки новій технології відображення iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max енергоефективні. Новий дисплей поєднується з чіпом A16 Bionic з новим Display Engine для запуску завжди увімкненого дисплея, який допоможе контролювати та керувати енергоефективністю.

Що стосується фактичного часу автономної роботи, Apple каже, що iPhone 14 Pro Max працює до 29 годин при перегляді відео (порівняно з 28 годинами на попередньому iPhone 13 Pro Max), до 25 годин для потокового відео (без покращень) та до 95 годин для відтворення аудіо (без покращення).

Також можливо, що iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max оснащені фізично великими батареями, щоб компенсувати можливе збільшення споживання енергії, викликане постійно увімкненим дисплеєм, але нам доведеться почекати демонтажу, щоб дізнатися напевно.

Додати коментар
Ще статті за темою