Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

YouTube отримав новий зовнішній вигляд та покращення відеоплеєра

YouTube отримав новий зовнішній вигляд та покращення відеоплеєра

в iCases Blog

Деякий функціонал виправлено через прохання користувачів.

YouTube анонсував ряд оновлень, які призначені для покращення зовнішнього вигляду та продуктивності популярного відеоплеєра на настільних та мобільних пристроях.

"Режим навколишнього середовища" тонко змінює колір фону програми, щоб відповідати відео, що відтворюється, ефект, який, за словами YouTube, призначений для залучення глядачів до контенту. Навколишній режим буде доступний в Інтернеті та на мобільному телефоні, коли увімкнена темна тема.

Темна тема також була оновлена, щоб бути ще темнішим, ніж раніше, що було зроблено через відгуки користувачів.

Що стосується відеоплеєра, посилання YouTube в описах відео перетворяться на кнопки, а такі дії, як обмін і завантаження, були оновлені, щоб звести до мінімуму фактори, що відволікають. Кнопка передплати має оновлену форму та колір, а YouTube покінчити з червоним відтінком.

На пристроях iOS та Android функція збільшення, що знаходиться у тестуванні, з сьогоднішнього дня. Користувачі можуть збільшувати та зменшувати зображення, а коли використовується функція збільшення, решта відео залишається збільшеною доти, доки користувач не зменшить масштаб.

Точний пошук також був реалізований, щоб полегшити перемотування у певне місце у відео. Користувачі можуть перетягувати або скидатися під час перегляду відео, щоб побачити ряд мініатюр, які допоможуть їм знайти точну частину відео, яку вони шукають.

YouTube каже, що всі ці зміни почнуть поступово впроваджуватись протягом наступних кількох тижнів.

Додати коментар
Ще статті за темою