Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

11-дюймовий iPad Pro буде оснащений дисплеєм Liquid Retina

11-дюймовий iPad Pro буде оснащений дисплеєм Liquid Retina

в iCases Blog

Що й у моделі поточного покоління.

Майбутній 11-дюймовий iPad Pro буде оснащений тим же світлодіодним дисплеєм Liquid Retina, що і в моделі поточного покоління, а не новішою технологією міні-світлодіодних дисплеїв, яка, як у більшому розмірі 12. Сказав аналітик з надійних дисплеїв Росс Янг.

Відповідаючи в твіттері, Янг підтвердив попередні чутки про те, що майбутній 11-дюймовий iPad Pro не отримає нову технологію міні-світлодіодного дисплея, а це означає, що клієнтам, яким потрібен більш сучасний дисплей, потрібно буде повернутися до більшого розміру 12,9 дюйми.

Ранні чутки припускали, що для наступного оновлення iPad Pro Apple розширить міні-світлодіодний дисплей, представлений у 12,9-дюймовому iPad Pro у квітні 2021 року, до меншого 11-дюймового розміру. Дисплей Liquid Retina XDR у 12,9-дюймовому iPad Pro забезпечує екстремальний динамічний діапазон у iPad Pro, пропонуючи "вражаючі візуальні відчуття" з більш актуальними деталями та HDR.

11-дюймовий дисплей iPad Pro - це світлодіодний дисплей Liquid Retina, який, як і раніше, має багато тих же функцій, що й 12,9-дюймовий розмір, але упускає екстремальний динамічний діапазон, більш високу яскравість і темніші чорні кольори. Янг сказав сьогодні, що очікує, що майбутні 11-дюймові та 12,9-дюймові iPad Pro будуть оснащені тими самими дисплеями, що й їхні відповідні моделі поточного покоління.

Очікується, що нові iPad Pro будуть поступовими оновленнями з новим чіпом та потенційно новими можливостями заряджання. Нові моделі працюватимуть на кремнієвих чіпах M2 Apple, що дозволить підвищити продуктивність порівняно з чіпом M1 у поточних моделях.

Авторитетний журналіст Bloomberg Марк Гурман повідомив, що Apple не планує проводити цифровий захід для цих нових iPad Pro цього місяця. Натомість очікується, що Apple анонсує нові моделі iPad Pro через "сім днів" у прес-релізі та оновленнях на своїх веб-сайтах.

Додати коментар
Ще статті за темою