Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple анонсувала AirPods Max два роки тому

Apple анонсувала AirPods Max два роки тому

в iCases Blog

Нові накладні навушники від Епл на горизонті не спостерігаються поки що.

AirPods Max від Apple були анонсовані два роки тому, що стало першим поштовхом компанії на ринку висококласних накладних навушників під власною торговою маркою.

Чутки про роботу Apple над парою високоякісних навушників, які тоді вважалися "AirPods Studio", нагрівалися протягом 2020 року. Вони були раптово анонсовані у несподіваному прес-релізі 8 грудня 2020 року і надійшли у продаж того ж дня. Замовлення почали надходити клієнтам за тиждень у вівторок, 15 грудня.

AirPods Max пропонують безліч популярних функцій AirPods, таких як чіп H1, просте сполучення, активне шумозаглушення, прозорість, автоматичне перемикання, просторове аудіо з динамічним відстеженням голови, але вперше в преміальному накладиші. Вони також пропонують оголов'я з гнучкого сітчастого навісу, змінних магнітних амбушюр, коліщатко Digital Crown для регулювання гучності, кнопки для перемикання між ANC та Transparency та Smart Case для зберігання та зовнішнього енергоспоживання навушників.

Попит на AirPods Max був високим одразу після запуску, а оцінки доставки були розтягнуті на кілька місяців. Початкові відгуки про AirPods Max були сприятливими, аплодуючи навушникам за те, що вони «більш ніж достатньо, щоб конкурувати з іншими високоякісними навушниками». В той час, як роздрібна ціна, що рекомендується, залишається на рівні 549 доларів США, AirPods Max часто доступні зі знижками до 100 доларів США.

AirPods Max також піддавалися критиці з моменту їх запуску, у тому числі за їхню ціну в порівнянні з конкуруючими комплектами високопродуктивних повнорозмірних навушників, дизайн Smart Case, конденсацію всередині амбушюр, низький час автономної роботи (щось, що пізніше було виправлено за допомогою оновлення програмного забезпечення). забезпечення) і, зовсім недавно, зниження міцність ANC з часом.

Хоча AirPods Max вже два роки, немає жодних ознак нової моделі, незважаючи на зростаюче число оновлень і функцій, які можуть з'явитися в навушниках. У травні 2021 року Марк Гурман з Bloomberg сказав, що Apple не активно працює над AirPods Max другого покоління, і розмови про оновлення варіантів кольору для пристрою, схоже, зменшилися. Останньою згадкою про модель другого покоління була заява Гурмана в жовтні про те, що наступна версія AirPods Max буде оснащена USB-C і буде випущена "до 2024 року".

Додати коментар
Ще статті за темою