Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple додасть ще три гри Apple Arcade на гарнітуру Vision Pro

Apple додасть ще три гри Apple Arcade на гарнітуру Vision Pro

в iCases Blog

Від сьогодні, 28 березня.

Серед ігор, які з'являться на Vision Pro, - популярна нескінченна гра Alto's Odyssey: The Lost City, пригодницька гра Gibbon: Beyond the Trees і фізична головоломка Spire Blast. Усі три гри вже доступні в Apple Arcade на інших пристроях, включно з iPhone, iPad, Mac і Apple TV.

Серед ігор, які з'являться на Vision Pro завтра, - популярна нескінченна гра "Alto's Odyssey: Загублене місто", пригодницька гра з ручною графікою "Гіббон: Beyond the Trees" і фізична головоломка Spire Blast. Усі три гри вже доступні в Apple Arcade на iPhone, iPad, Mac та інших пристроях, включно з Apple TV.

28 березня у грі Alto's Odyssey гравці зможуть перестрибнути через дюни, що обдуваються вітром, у фантастичному місці далеко від дому: "Загублене місто" та приєднатися до сім'ї гібонів у грі Gibbon, що здобула нагороду Apple Design Award 2022: Beyond the Trees, зануритися у захопливі джунглі та перемогти барвисті вежі всіх форм та розмірів, що з'являються у фізичному просторі, в захопливій фізичній головоломці Spire Blast", - ідеться в повідомленні Apple про ці ігри.

Apple Arcade - це сервіс на основі підписки, доступний в App Store, який надає користувачам доступ до сотень ігор на iPhone, iPad, Mac, Apple TV і Vision Pro без реклами та покупок у додатках. Ціни на сервіс були вперше представлені минулого року і відтоді зросли з $4,99 до $6,99 на місяць у США.

Додати коментар
Ще статті за темою