Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple хоче додати звучання в AirPods Pro 2 як AirPods Max

Apple хоче додати звучання в AirPods Pro 2 як AirPods Max

в iCases Blog

Про це повідомив інженер Apple Есге Андерсен.

Інженер Apple Есге Андерсен каже, що компанія хоче, щоб AirPods Pro 2 звучали як AirPods Max. Також інженер повідомив, що у компанії є покроковий план, щоб дійти до своєї мети.

"Ми хотіли дати всім AirPods Max у кишені", - сказав інженер Apple Есге Андерс.

"Коли ми говоримо про хороший звук, вся справа в тому, як ми переміщуємо повітря в пристрої", - сказав Андерсон, - "що трохи дивно, тому що йдеться не про корпус або про те, як він виглядає, а про те, щоб ми також проектуємо повітряний потік.

Він каже, що аудіокоманда працює з дизайнерами і що їхні цілі однакові. "Якщо ми зможемо зробити звук кращим [шляхом редизайну]", - каже він, - "Я думаю, що наша команда промислового дизайну дуже відкрита для цього".

AirPods Pro 2 не підтримують звук без втрат, незважаючи на те, що вони є основним продуктом Apple Music. Андерсон припускає, що це зводить до обмежень у Bluetooth, а не до власного обладнання чи прошивки Apple.

"Ми не думаємо, що кодек [Apple] в даний час є обмеженням якості звуку на продуктах Bluetooth", - каже Андерсон. "Ми хочемо просунути якість звуку вперед і ми можемо зробити це з багатьма іншими елементами".

Додати коментар
Ще статті за темою