Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 15 Pro буде оснащений сенсорними клавішами гучності та вмикання

iPhone 15 Pro буде оснащений сенсорними клавішами гучності та вмикання

в iCases Blog

За даними дослідницької компанії Barclays.

Техаська компанія заявила, що продовжує "взаємодіяти зі стратегічним клієнтом" і розраховує "наступного року вивести на ринок новий компонент HPMS для смартфонів". HPMS відноситься до високопродуктивних мікросхем змішаних сигналів Cirrus Logic, які включають тактильні драйвери Taptic Engine в iPhone.

Під час телефонної розмови з аналітиками цього місяця генеральний директор Cirrus Logic Джон Форсайт звузив термін виходу цього нового компонента на ринок до «останньої половини наступного року», що відповідає випуску моделей iPhone 15 Pro у вересні наступного року.

У замітці для інвесторів минулого тижня аналітики Barclays Блейн Кертіс та Том О'Меллі заявили, що новий компонент, про який згадувала Cirrus Logic, швидше за все, буде частиною додаткових Taptic Engines для тактильних кнопок на моделях iPhone 15 Pro:

Найбільша зміна в нашому мисленні полягає в моделюванні нового контенту на 1 долар в моделях IP15 Pro. Щоб було ясно, компанія не сказала тут нічого, крім того, що чіп має змішаний сигнал, а не в потужності. При розгляді потенційних варіантів використання найбільша зміна в нових моделях iPhone наступного року - це видалення кнопок, що вимагатиме додаткових драйверів для тактильного механізму, що робить його найімовірнішим варіантом використання для нового контенту.

У жовтні відомий аналітик Apple Мінг-Чі Куо заявив, що моделі iPhone 15 Pro будуть оснащені сенсорними кнопками регулювання гучності та живлення. Куо сказав, що пристрої будуть оснащені двома додатковими модулями Taptic Engine, які забезпечують тактильний зворотний зв'язок, щоб імітувати відчуття натискання клавіш, без їхнього фізичного переміщення, аналогічно кнопці «Додому» на останніх моделях iPhone SE або трекпаду Force Touch на нових MacBook.

Тактильні кнопки на iPhone можуть забезпечити ще більшу водонепроникність і усунути частини, що рухаються, які з часом можуть зношуватися або ламатися. Однак очікується, що стандартні iPhone 15 та iPhone 15 Plus матимуть механічні кнопки.

Додати коментар
Ще статті за темою