Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple хоче "переглянути" свій розвиток штучного інтелекту

Apple хоче "переглянути" свій розвиток штучного інтелекту

в iCases Blog

Повідомляє тайванське видання DigiTimes.

Apple планує "переглянути" свій розвиток штучного інтелекту, повідомляє тайванське видання DigiTimes щодо ланцюжка поставок.

Звіт про платежі припускає, що зростаючий інтерес до генеративного ШІ, каталізованого ChatGPT, мотивував переоцінку того, як технологію розробляють у великих компаніях, таких як Apple, Meta і Amazon. Ці компанії нібито докладають зусиль для того, щоб Microsoft не зберігала своє лідерство в галузі ШІ. Кажуть, що Apple і Tesla, зокрема, переглядають свій підхід до ШІ.

Тенденція спрямована на розвиток процесорів наступного покоління, оптимізованих для операцій ШІ, стверджують джерела ланцюжка поставок. Apple вже має значну перевагу в цій галузі з погляду локального опрацювання завдяки нейронній системі Apple, але компанії ще належить розробити програмне забезпечення штучного інтелекту, щоб повною мірою використовувати його для генерації контенту і глибшої інформації, яку можуть запропонувати нові інструменти штучного інтелекту.

Досі Apple, схоже, здебільшого трималася поза перегонами з розробки генеративних інструментів ШІ. У той час як компанія нещодавно провела свій щорічний саміт зі штучного інтелекту для співробітників, наступні сесії, як повідомляється, були присвячені таким аспектам, як охорона здоров'я, конфіденційність і комп'ютерний зір, а не власним технологіям генеративного ШІ.

Додати коментар
Ще статті за темою