-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple може знизити ціну на наступне покоління iPhone

Apple може знизити ціну на наступне покоління iPhone

в iCases Blog

Через слабкі продажі iPhone 14 Plus.

Повідомляється, що Apple "серйозно" стурбована ефективністю продажів iPhone 14 Plus, 6,7-дюймового варіанту не Pro лінійки iPhone 14. У результаті він розглядає способи перевизначення своєї лінійки iPhone на наступний рік.

iPhone 14 Plus є новітнім доповненням до лінійки iPhone і замінює 5,4-дюймовий міні-аіфон. iPhone 14 Plus має той самий дизайн, камери та продуктивність, що й стандартний iPhone 14, але з більшим дисплеєм та акумулятором. Згідно з повідомленням yeux1122 на Naver, який у минулому ділився як точною, так і неточною інформацією, Apple думає про способи переоцінки того, як вона ставиться до професійних і непрофесійних iPhone для iPhone 15.

У пості викладено дві можливі стратегії, які, як повідомляється, розглядаються в Apple, причому перша з них полягала в подальшій диференціації професійних і непрофесійних iPhone, про що раніше ходив аналітик Apple Мін-Чі Куо. По-друге, Apple розглядає можливість зниження ціни на модель лінійки Plus, яка починається з 899 доларів США, згідно з повідомленням, що посилається на ланцюжок поставок і галузеві джерела. Зниження цін на модель Plus означає, що стандартний iPhone, який починається з 799 доларів США, також може знизитися, якщо Apple не захоче скоротити розрив у цінах між двома моделями.

За останні кілька років Apple кілька разів змінювала і переглядала свою лінійку iPhone. Починаючи з iPhone 6 і iPhone 6 Plus, Apple почала пропонувати невеликі та великі iPhone, перш ніж розгалужитися і запропонувати чотири моделі, дві стандартні та дві висококласні моделі, з різними матеріалами, кольорами та функціями камери. Наприклад, починаючи з iPhone 13 Pro, Apple почала пропонувати ті самі системи камер на 6,1-дюймовій моделі Pro і 6,7-дюймовій Pro Max, на відміну від попередніх років, коли більш просунуті функції камери були зарезервовані тільки для найбільшого iPhone.

В iPhone 14 і iPhone 14 Pro Apple вирішила запропонувати дві стандартні та дві високоякісні моделі з відповідними розмірами: дві 6,1-дюймові моделі та дві 6,7-дюймові моделі. І iPhone 14 Pro, і iPhone 14 Pro Max оснащені одними й тими самими камерами та дизайном, єдина відмінність полягає в тому, що акумулятор iPhone 14 Pro Max фізично більшого розміру.

Додати коментар
Ще статті за темою