Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple може випустити HomePod з екраном у 2024 році

Apple може випустити HomePod з екраном у 2024 році

в iCases Blog

За словами аналітика Мін-Чі Куо.

За словами аналітика Apple Мін-Чі Куо, Apple випустить оновлений HomePod із 7-дюймовим дисплеєм у першій половині 2024 року.

У короткому пості на Medium Куо написав, що дисплей HomePod наступного покоління може сприяти глибшій інтеграції з іншими апаратними продуктами Apple.

Tianma, мабуть, буде бенефіціаром "реконструйованої стратегії розумного будинку" Apple, ставши єдиним постачальником оновленого дисплея HomePod. Якщо його участь у виробництві нового HomePod пройде добре, Tianma може бути довірено постачати панелі для iPad у майбутньому.

У 2021 році Марк Гурман з Bloomberg першим припустив, що Apple працює над новими моделями HomePod з дисплеями і камерами. Він також повідомив, що Apple працює над мультисенсорною функціональністю для HomePod. Вважається, що в довгостроковій перспективі Apple переосмислює свою стратегію розумного будинку і, як повідомляється, працює над комбінованим пристроєм Apple TV і HomePod, а також над HomePod з екраном, встановленим на роботизованій руці. HomePod вже використовує варіант tvOS, але є деякі ознаки того, що Apple працює над новою платформою "homeOS".

Додати коментар
Ще статті за темою