Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple почала продавати аудіокниги в Apple Books

Apple почала продавати аудіокниги в Apple Books

в iCases Blog

Озвучені своїм штучним інтелектом.

Apple запустила цифрове оповідання Apple Books, пропонуючи видавцям новий спосіб автоматичного генерувати високоякісне аудіо зі штучним інтелектом із письмового тексту.

Ця функція, вперше анонсована в грудні на веб-сторінці Apple Books for Authors, дає змогу видавцям на платформі Apple Books передплатити перетворення своїх письмових книг в озвучену аудіоформу з використанням штучного інтелекту. Зразки голосів, розроблених спеціально для цієї функції, доступні на тій самій веб-сторінці.

Дедалі більше і більше любителів книжок слухають аудіокниги, але лише невелика частина книжок перетворюється на аудіо, залишаючи мільйони назв нечуваними. Багато авторів, особливо незалежні автори і ті, хто пов'язаний з невеликими видавцями, не можуть створювати аудіокниги через вартість і складність виробництва. Цифрове оповідання Apple Books робить створення аудіокниг доступнішим для всіх, допомагаючи вам задовольнити зростаючий попит, роблячи більше книг доступними для слухачів.

Цифрове оповідання Apple Books об'єднує передові технології синтезу мови з важливою роботою команд лінгвістів, спеціалістів з контролю якості та аудіоінженерів для створення високоякісних аудіокниг з файлу електронної книги. Apple вже давно перебуває на передньому краї інноваційних мовленнєвих технологій і тепер адаптувала їх для читання в довгих формах, працюючи разом із видавцями, авторами та оповідачами.

Цифрові назви є цінним доповненням до професійно розказаних аудіокниг і допоможуть донести аудіо до якомога більшої кількості книг і якомога більшої кількості людей. Apple Books, як і раніше, прагне святкувати і демонструвати магію людської розповіді та продовжуватиме розширювати каталог аудіокниг, розказаних людиною.

Apple пропонує різні голоси ШІ для різних жанрів, і наразі ця функція доступна тільки для деяких жанрів, але в майбутньому буде додано більше. Apple каже, що для створення і затвердження аудіокниги зі штучним інтелектом може знадобитися до одного місяця, припускаючи, що в цьому процесі є елемент ручного огляду. Видавці також можуть вільно пропонувати традиційну аудіокнигу, розказану людиною, поряд із версією, розказаною ШІ.

Як підкреслив The Guardian, перші аудіокниги зі штучним інтелектом тепер доступні в Apple Books, виділені тегом "Розповідь Apple Books".

Додати коментар
Ще статті за темою