Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple не випустить iPhone SE у 2024 році

Apple не випустить iPhone SE у 2024 році

в iCases Blog

За словами аналітика Мін-Чі Куо.

За словами аналітика Мін-Чі Куо, Apple повідомила постачальникам, що скасувала плани з випуску iPhone SE четвертого покоління у 2024 році.

Куо раніше говорив, що iPhone SE четвертого покоління буде скасовано або відкладено, але тепер він твердо переконаний, що пристрій було скасовано.

У сьогоднішньому пості на Medium Куо сказав, що Apple планує представити свій перший внутрішній чип 5G в iPhone SE четвертого покоління, але цього, очевидно, більше не очікується, оскільки пристрій, мабуть, скасовано. Замість цього Куо сказав, що, ймовірно, Apple продовжить покладатися на Qualcomm для чипів 5G у 2024 році, зокрема для серії iPhone 16.

Куо сказав, що Apple планує протестувати чип 5G в iPhone SE, перш ніж розгортати його на моделях iPhone 16, щоб переконатися, що реальна продуктивність прийнятна:

Через побоювання, що продуктивність власного чіпа baseband може не відповідати продуктивності Qualcomm, Apple спочатку планувала запустити свій чіп baseband у 2024 році та дозволити недорогому iPhone SE 4 спочатку прийняти його, а також вирішити, чи дозволяти iPhone 16 використовувати свій чіп baseband залежно від стану розробки iPhone SE 4. Однак скасування iPhone SE 4 значно збільшило шанси на те, що Qualcomm залишиться ексклюзивним постачальником чіпів baseband для нової серії iPhone 16 2H24, що краще, ніж консенсус ринку про те, що Qualcomm почне втрачати замовлення на iPhone у 2024 році.

iPhone SE третього покоління був випущений в березні минулого року і оснащений модемом Qualcomm Snapdragon X57 для 5G.

Додати коментар
Ще статті за темою