Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple не випускатиме новий Mac Studio

Apple не випускатиме новий Mac Studio

в iCases Blog

Щоб чіп M2 Ultra був доступний тільки в Mac Pro.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, нова версія Mac Studio з чіпом "M2 Ultra" навряд чи з'явиться в найближчому майбутньому.

В останньому випуску свого інформаційного бюлетеня "Power On" Гурман пояснив, що, оскільки майбутній процесор Apple Mac Pro "дуже схожий за функціональністю на Mac Studio", Apple може дочекатися випуску чіпів серії M3 або M4 для оновлення машини, або просто ніколи не оновлювати пристрій:

Я б не очікував появи Mac Studio в найближчому майбутньому. Майбутній Mac Pro дуже схожий за функціональністю на Mac Studio і додає чіп M2 Ultra, а не M1 Ultra. Тому для Apple не має сенсу пропонувати M2 Ultra Mac Studio і M2 Ultra Mac Pro одночасно. Найімовірніше, Apple або ніколи не оновлюватиме Mac Studio, або затримає до покоління M3 чи M4. У цей момент компанія може краще відрізнити Mac Studio від Mac Pro.

На сьогоднішній день мало що чути про Mac Studio наступного покоління, тому останні зауваження Гурмана є найтвердішою ознакою того, що нова версія машини навряд чи з'явиться найближчим часом.

Минулого місяця з'ясувалося, що Apple, як повідомляється, скоротила свої плани зі створення першого кремнієвого Mac Pro Apple, відмовившись від чіпа "M2 Extreme" і повернувшись до пам'яті, що не оновлюється користувачем, та той самий дизайн, що й модель 2019 року. Тепер очікується, що пристрій буде пропонувати тільки M2 Ultra - чіп, який також логічно надійде в Mac Studio наступного покоління.

Чип M2 Ultra майже напевно подвоїть можливості нещодавно представленого чипа M2 Max, який наразі доступний тільки в 14- і 16-дюймовому MacBook Pro. Завдяки зниженій модульності та аналогічній продуктивності на майбутньому Mac Pro крок Apple відкласти оновлення обладнання Mac Studio може мати сенс доти, доки він не зможе розробити кращу стратегію позиціонування машини в майбутньому.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Додати коментар
Ще статті за темою