Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Масові поставки HomePod mini 2 розпочнуться у другій половині 2024 року

Масові поставки HomePod mini 2 розпочнуться у другій половині 2024 року

в iCases Blog

За словами Мін-Чі Куо.

Apple почне масові постачання HomePod mini другого покоління у другій половині 2024 року, за словами аналітика ланцюжка постачання Apple Мін-Чі Куо.

У своєму останньому твіті, обмінюючись галузевою інформацією, Куо сказав, що постачальник Apple Goertek "забезпечив NPI та замовлення на складання для HomePod mini 2, який розпочне масові поставки у 2 півріччі 24". NPI розшифровується як New Production Introduction, яке є структурованим процесом перетворення ідеї продукту в повний кінцевий продукт, який може бути повністю відтворений.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple зараз не працює над новою версією HomePod mini, тому прогноз Куо є свого роду сюрпризом. Немає очевидних нових функцій, які необхідні HomePod mini, і поліпшення таких речей, як Siri та інтеграція додатків, можуть бути зроблені на задній панелі.

Зі свого боку, Гурман вважає, що Apple працює над «новими динаміками з екранами та камерами», а Apple, як кажуть, розробляє моделі HomePod з дисплеєм та камерою, щоб конкурувати з такими, як Google Nest Hub Max, Amazon Echo Show та Facebook Портал. Чи це тип пристрою, який Куо має на увазі, коли говорить, що "HomePod mini 2", здається малоймовірним, але не неможливим.

Незважаючи на це, Куо ясно вважає, що є достатньо доказів того, що Apple планує запустити нову версію свого меншого інтелектуального динаміка, і, переклавши відповідальність за NPI та складання Goertek, постачальник зможе компенсувати негативний вплив, спричинений втратою замовлень через виробничі проблеми, пов'язаних із виробництвом AirPods Pro 2.

У тій же серії твітів Куо також виклав свої прогнози графіка постачання повнорозмірних навушників AirPods Max другого покоління і нової версії "недорогих" AirPods.

Додати коментар
Ще статті за темою