Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple запустила тестове виробництво iPhone 15

Apple запустила тестове виробництво iPhone 15

в iCases Blog

Виробництво відбувається як у Китаї, так і в Індії.

iPhone 15 вступив у раннє "пробне виробництво" з основним збирачем iPhone Foxconn перед запуском наприкінці цього року, згідно зі звітом Economic Daily News.

Згідно зі звітом, Foxconn отримала інструкції почати "виробництво пробної версії" для iPhone 15 і почати впровадження нового продукту (NPI) для пристрою. Цей процес відбувається до того, як очікується, що iPhone 15 почне масове виробництво наприкінці цього року, і призначений для того, щоб представити Foxconn конкретні потреби в дизайні та виробництві пристрою.

У доповіді наголошується, що цього року процес масового виробництва майбутнього iPhone 15 відрізнятиметься від попередніх років через те, що виробництво відбувається як у Китаї, так і в Індії.

Варто зазначити, що NPI нового iPhone цього року трохи відрізняється від попередніх років, головним чином тому, що розрив між часом масового виробництва iPhone в материковому Китаї та Індії скоротиться. У попередні роки час масового виробництва двох місць становив з інтервалом від шести до дев'яти місяців. Минулого року його було скорочено до двох місяців, а цього року його буде скорочено до кількох тижнів.

Очікується, що лінійка iPhone 15 міститиме чотири моделі, що відповідають розмірам серії iPhone 14 цього року, включно з iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Ultra.

Ходять чутки, що більш висококласні iPhone 15 Pro і iPhone 15 Ultra будуть оснащені титановою рамкою, твердотільними тактильними кнопками гучності і USB-C з вищою швидкістю передачі даних. Очікується, що стандартні моделі отримають Dynamic Island, порт USB-C зі швидкістю передачі даних Lightning і, можливо, 48-мегапіксельну камеру.

Додати коментар
Ще статті за темою