Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple не випустить новий 12-дюймовий MacBook, замість нього вийде 15-дюймовий Air

Apple не випустить новий 12-дюймовий MacBook, замість нього вийде 15-дюймовий Air

в iCases Blog

Поки що інформація тільки на рівні чуток.

Apple планує випустити більший 15-дюймовий MacBook Air у 2023 році, але раніше, за чутками, 12-дюймовий MacBook із кремнієм Apple більше не планують запускати цього року, згідно з останньою інформацією, якою поділився Марк Гурман із Bloomberg.

Гурман не поділився будь-якими додатковими подробицями про 15-дюймовий MacBook Air, але аналітик дисплеїв Росс Янг раніше стверджував, що постачальники Apple почнуть виробництво 15,5-дюймових дисплеїв для нового MacBook Air у першому кварталі 2023 року, що призвело до припущення, що ноутбук буде випущено вже цієї весни.

З огляду на те, що MacBook Air був щойно перероблений у 2022 році, цілком імовірно, що 15-дюймова модель матиме дуже схожий або ідентичний дизайн, як остання 13-дюймова модель, і вона, імовірно, буде доступна з чіпами M2 і M2 Pro.

Що стосується 12-дюймового MacBook, Гурман раніше стверджував, що Apple розглядає можливість запуску його наприкінці 2023 року або на початку 2024 року, але сьогодні він сказав, що менший ноутбук більше не перебуває в короткостроковій дорожній карті компанії.

У минулому Apple випускала як дешевші, так і вищі 12-дюймові ноутбуки. На низькому рівні Apple представила ультратонкий 12-дюймовий MacBook, який важив лише два фунти в 2015 році, але ноутбук був знятий з виробництва в 2019 році. А на більш високому рівні Apple запропонувала 12-дюймовий PowerBook G4 у середині 2000-х років, до оригінального MacBook Pro.

Попередній 12-дюймовий MacBook був термічно обмежений через використання процесорів Intel, але кремній Apple має чудову продуктивність на ват, що дає змогу Apple знову представити ультратонкий MacBook без вентилятора, якщо вона коли-небудь вирішить.

Додати коментар
Ще статті за темою