Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple оголосила фінансові результати за четвертий квартал 2022 року

Apple оголосила фінансові результати за четвертий квартал 2022 року

в iCases Blog

За квартал виторг компанії у розмірі 90,1 мільярда доларів США.

За квартал Apple опублікувала виручку у розмірі 90,1 мільярда доларів США та чистий квартальний прибуток у розмірі 20,7 мільярда доларів США, або 1,29 долара США на розбавлену акцію, порівняно з виручкою у розмірі 83,4 мільярда доларів США та чистою квартальним прибутком у розмірі 20,6 мільярда доларів США, або 1,24 долара США на розлучення

Валова маржа за квартал становила 42,3 відсотка порівняно з 42,2 відсотка у кварталі минулого року. Apple також оголосила про щоквартальну виплату дивідендів у розмірі 0,23 дол. США на акцію, що підлягають виплаті 10 листопада зареєстрованим акціонерам станом на 7 листопада.

За весь фінансовий рік Apple встановила нові рекорди компанії з обсягом продажів у розмірі 394,3 млрд. дол. США та чистим прибутком 99,8 млрд. дол. США у порівнянні з 365,8 млрд. дол. ,7 млрд. дол. США за 2021 фінансовий рік.

"Результати цього кварталу відображають відданість Apple нашим клієнтам, прагненню інновацій і виходу зі світу краще, ніж ми його знайшли", - сказав Тім Кук, генеральний директор Apple. "У міру того, як ми вступаємо у святковий сезон з нашим найпотужнішим складом, ми лідируємо за нашими цінностями в кожній дії, яку ми робимо, і в кожному рішенні, яке ми приймаємо. Ми глибоко віддані захисту навколишнього середовища, забезпеченню конфіденційності користувачів, зміцненню доступності та створення продуктів та послуг, які можуть розкрити весь творчий потенціал людства”.

 

Як і вже більше двох років, Apple знову не випускає керівництво на поточний квартал, що закінчується у грудні.

Додати коментар
Ще статті за темою