Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple відклала реліз iPhone SE 4 до 2024 року

Apple відклала реліз iPhone SE 4 до 2024 року

в iCases Blog

Мін-Чі Куо поділився інформацією.

Apple скасує або відкладе масове виробництво запланованого iPhone SE 4 2024, сказав аналітик Appleмін-Чі Куо в серії твітів. Куо сказав, що, на його думку, Apple затримає або утилює пристрій через постійні нижчі, ніж очікувалося, постачання смартфонів середнього і нижчого класу, таких як iPhone SE 3, iPhone 13 mini і iPhone 14 Plus.

Куо також сказав, що повноекранний дизайн, який Apple має на увазі для iPhone SE 4, вимагатиме більш високих витрат і продажних цін, тому Apple, можливо, доведеться «переглянути позиціонування продукту та окупність інвестицій» для iPhone SE 4. За словами Куо, скорочення Непотрібні витрати на розробку продуктів також допоможе Apple впоратися з "викликами глобальної економічної рецесії в 2023 році".

Ходили чутки про те, що Apple працює над новою версією iPhone SE, а пристрій буде запущено у 2024 році. Apple розробляє пристрій, схожий на iPhone XR, з дизайном всього дисплея, який скасовує кнопку Touch ID Home і натомість використовує або Face ID, або кнопку живлення Touch ID.

Ходили чутки, що iPhone SE 4 може мати 6,1-дюймовий РК- або OLED-дисплей, а також виїмку зверху, як і у поточних моделей iPhone 14. Плани Apple щодо iPhone SE 4 не були завершені, і на початку цього року аналітик Apple Росс Янг сказав, що Apple не вибрала між OLED-дисплеєм чи РК-дисплеєм для пристрою.

Apple припинила випуск 5,4-дюймової лінійки iPhone після поганого продажу міні-моделей iPhone 12 і iPhone 13, і чутки також показали, що доступніший iPhone 14 Plus став нижчим, ніж очікувалося. З цієї причини Apple може натомість зосередитися на своїх флагманських iPhone у 2023 та 2024 роках, відсуваючи розвиток лінійки iPhone SE або переходячи до дешевших компонентів, які дозволять знизити ціну, ніж заплановані зміни в дизайні.

Додати коментар
Ще статті за темою