Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Netflix почне боротися з обміном паролями

Netflix почне боротися з обміном паролями

в iCases Blog

З початку 2023 року.

Популярний потоковий сервіс Netflix планує покласти край обміну паролями з початку 2023 року, згідно з новим звітом The Wall Street Journal. Ходили постійні чутки про закінчення обміну паролями, і Netflix вивчає способи боротьби з цим, але зміни офіційно набудуть чинності наступного року.

Netflix давно знає, що обмін паролями є проблемою, що впливає на його прибуток, але зростання підписок у 2020 році дозволило компанії уникнути її вирішення. З падінням доходів цього року та першою втратою передплатників Netflix за 10 років генеральний директор Netflix Рід Гастінгс вирішив, що настав час діяти з цього питання, яке було відкладено надто довго.

Починаючи з 2023 року Netflix планує попросити людей, які ділять облікові записи з іншими особами за межами своєї сім'ї, заплатити за це. Netflix тестує додаткові платежі для обміну паролями у деяких країнах Латинської Америки, стягуючи близько 3 доларів. У цих країнах основний власник облікового запису повинен надати код перевірки будь-якому за межами сім'ї, який хоче отримати доступ до облікового запису, при цьому Netflix неодноразово запитує код доти, доки не буде виплачено щомісячну плату за додавання передплатників, які не є домашніми господарствами.

Аналогічна тактика може бути використана в Сполучених Штатах, при цьому Netflix, можливо, стягує трохи нижче вартості свого плану, що підтримується рекламою у розмірі 6,99 доларів США для передплатників, які не є членами будинку, які поділяють план. Netflix хоче, щоб ті, хто має спільний пароль, підписалися на свою власну передплату.

Netflix буде застосовувати правила обміну паролями через IP-адреси, ідентифікатори пристроїв та активність облікового запису. Щоб не відштовхнути клієнтів, Netflix може повільно відмовитись від обміну паролями, а не припиняти все це одразу. Один із методів, який, як повідомляється, розглядав Netflix, полягав у додаванні контенту з оплатою за перегляд, який може змусити користувачів не хотіти ділитися своїми паролями з людьми, які можуть орендувати контент, але Netflix зрештою вирішив не робити цього.

Умови надання послуг Netflix ніколи не дозволяли спільно використовувати кілька домогосподарств, але Netflix так довго дивився в інший бік, що впровадження плати за надання доступу до облікового запису друзям та сім'ї може засмутити деяких його передплатників. За оцінками, 222 мільйони домогосподарств, що платять, діляться паролями з додатковими 100 мільйонами домогосподарств, які Netflix хоче монетизувати.

Ціни на плани Netflix включають перегляд на декількох підтримуваних пристроях на додаток до підвищення якості потокової передачі, але Netflix не хоче, щоб кілька глядачів стежили за межами однієї сім'ї. Наприклад, преміум-план Netflix дозволяє одночасно здійснювати потокову передачу Ultra HD 4K та підтримку перегляду на чотирьох підтримуваних пристроях, таких як iPhone, iPad та Mac за умови, що ці пристрої належать людям в одному будинку.

На додаток до збільшення доходів за рахунок виключення обміну паролями, Netflix також представив доступніший рівень з підтримкою реклами, який коштує 6,99 доларів США на місяць у Сполучених Штатах.

Додати коментар
Ще статті за темою