Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple подала позов про порушення патенту проти AliveCor

Apple подала позов про порушення патенту проти AliveCor

в iCases Blog

На компанію, яка розробила ЕКГ KardiaBand, призначену для Apple Watch.

Apple подала позов про порушення патенту проти AliveCor, компанії, яка розробила ЕКГ KardiaBand, призначену для Apple Watch, серед інших продуктів, орієнтованих на ЕКГ. AliveCor та Apple вже перебувають у розпалі судового розгляду після скарги ITC та антимонопольного позову, який AliveCor подав минулого року.

За даними Apple, лінійка продуктів AliveCor не була успішною для клієнтів, а "невдачі компанії на ринку" призвели її до "опортуністичних тверджень про свої патенти проти Apple". Раніше цього року AliveCor подав скаргу Комісії з міжнародної торгівлі на Apple у спробі отримати заборону на імпорт Apple Watch і суддя виніс рішення на користь AliveCor.

Apple каже, що, оскаржуючи це рішення, вона використовує цю нову заявку на порушення патенту, щоб "встановити рекорд про те, хто є справжнім піонером", поклавши край "бездоганному порушенню AliveCor, яке незаконно привласнює інтелектуальну власність Apple". З подання заявки:

Apple є першопрохідником-новатором, дослідивши, розробивши та запатентувавши основні, основоположні технології до появи AliveCor. Судова кампанія AliveCor - це не що інше, як спроба відволіктися від успіху технологій Apple, які вона не винаходила, при цьому продаючи продукти, які покладаються на фундаментальні інновації в області ЕКГ, які Apple запатентувала за кілька років до появи AliveCor.

У скарзі згадується кілька патентів Apple, пов'язаних із серцевим ритмом та функцією ЕКГ у Apple Watch, які, за словами Apple, порушують KardiaMobile, KardiaMobile Card та додаток Kardia від AliveCor.

Apple стверджує, що порушення патентів AliveCor завдають Apple непоправної шкоди, при цьому Apple прагне постійної судової заборони, щоб зупинити подальші порушення, а також збитки та судові витрати.

AliveCor вперше подав антимонопольний позов проти Apple ще у травні 2021 року, звинувативши Apple у "монопольній поведінці" для запуску функції ЕКГ у Apple Watch. AliveCor стверджує, що Apple побачила успіх свого KardiaBand і вирішила "куточок ринку для аналізу серцевого ритму на Apple Watch".

Компанія також подала позови про порушення патентів, звинувачуючи Apple у тому, що вона справляється з технологією кардіологічного виявлення та аналізу AliveCor.

Додати коментар
Ще статті за темою