Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple підтвердила проблему зі смугами на дисплеях iPhone 14 Pro

Apple підтвердила проблему зі смугами на дисплеях iPhone 14 Pro

в iCases Blog

І працює над її вирішенням.

Apple визнала, що користувачі iPhone 14 Pro Max можуть бачити миготливі горизонтальні лінії на своєму дисплеї під час увімкнення пристрою.

Минулого місяця MacRumors повідомив, що дедалі більша кількість клієнтів iPhone 14 Pro описують, як зелені та жовті горизонтальні лінії блимають на дисплеї iPhone під час увімкнення пристрою. Точні деталі на той час, зокрема про те, чи вивчає Apple проблему, чи це була апаратна або програмна проблема, були невідомі.

Тепер, у новій записці, Apple визнала проблему і заспокоїла побоювання, спричинені апаратним дефектом, підтвердивши, що її розслідують, і незабаром буде випущено оновлення iOS для вирішення цієї проблеми. Клієнти iPhone 14 Pro можуть "повідомити, що під час увімкнення або розблокування телефону вони коротко бачать, як горизонтальні лінії блимають по екрану", "Apple знає про цю проблему, і скоро з'явиться оновлення програмного забезпечення, яке розв'яже проблему", - додається в записці.

iOS 16.3 наразі проходить тестування з розробниками та учасниками публічної бета-програми, але очікується, що це оновлення не буде запущено, принаймні, ще кілька тижнів. Що ще більш неминуче, Apple може випустити iOS 16.2.1 після випуску iOS 16.2 минулого місяця, щоб усунути цю та інші помилки, з якими стикаються користувачі.

Додати коментар
Ще статті за темою