Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

Apple представить новий Apple Pencil 7 травня

Apple представить новий Apple Pencil 7 травня

в iCases Blog

Таке припущення зроблено на тлі 6 різних логотипів.

Apple використовує шість художніх логотипів для просування свого майбутнього заходу Let втратити на тлі очікувань представлення нового Apple Pencil.

Шість різних логотипів з'являються випадково під час оновлення веб-сайту Apple. У 2018 році Apple провела захід «Все ще в розробці», що просуває радикально оновлений iPad Pro та Apple Pencil другого покоління, використовуючи понад 350 унікальних логотипів. Для їхнього представлення використовувалися логотипи Apple.

Художні логотипи, швидше за все, надсилають до ілюстрацій та графічного дизайну iPad Pro та Apple Pencil, які, як очікується, отримають на заході серйозне оновлення обладнання. На головній ілюстрації, використаній для реклами заходу, зображені Apple Pencil та генеральний директор Apple Тім Кук. Сьогодні в новому пості на X (раніше Twitter) Кук натякнув, що цей аксесуар важливий для заходу:

Очікується, що на заході також будуть представлені дві нові моделі iPad Air та оновлений аксесуар Magic Keyboard.

Захід Apple відбудеться 7 травня і транслюватиметься у прямому ефірі на apple.com та YouTube. У запрошенні на захід не згадується якась особиста складова, і Apple запрошує представників ЗМІ подивитися захід онлайн разом із широкою публікою.

Додати коментар
Ще статті за темою