Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

Apple призупинила виробництво аксесуарів FineWoven

Apple призупинила виробництво аксесуарів FineWoven

в iCases Blog

Про це в X повідомив користувач Kosutami.

За інформацією, отриманою від джерела в Apple і знавця прототипів, відомого як "Kosutami", компанія припинила виробництво аксесуарів FineWoven. Kosutami стверджує у своєму повідомленні на X (раніше Twitter), що причиною стала низька якість і недовговічність цих аксесуарів. Можливо, у майбутньому Apple перейде на використання іншого матеріалу для своїх преміум-аксесуарів.

Раніше Kosutami розголосив інформацію про подробиці аксесуарів FineWoven, представивши плани Apple на нові ремінці для Apple Watch, виготовлені з "тканинного матеріалу", задовго до їхнього офіційного анонсу. Також було оприлюднено зображення аксесуарів FineWoven за короткий час до їхнього офіційного дебюту. Джерело останніх даних про припинення виробництва аксесуарів FineWoven те саме, що й у випадку попередніх витоків, які згодом виявилися достовірними, тож його слова варто сприймати всерйоз, поки не з'явиться більше інформації.

У вересні минулого року Apple припинила продаж шкіряних аксесуарів, замінивши їх більш екологічно чистим матеріалом FineWoven, що описується як "розкішний і довговічний мікротвілл", виготовлений на 68% з переробленого поліестеру. Однак аксесуари з цього матеріалу отримали негативний зворотний зв'язок від клієнтів через низьку довговічність і якість. Весняне оновлення від Apple не включило нові колірні варіанти аксесуарів FineWoven, що також може вказувати на можливе припинення їхнього виробництва.

Додати коментар
Ще статті за темою