Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple залучить другий завод для складання iPhone 15 Ultra

Apple залучить другий завод для складання iPhone 15 Ultra

в iCases Blog

Щоб не залежати від Foxconn з його страйками робітників.

Apple залучила Luxshare для складання iPhone 15 Pro Max разом із Foxconn наступного року, за даними тайванської дослідницької фірми TrendForce. Неясно, який відсоток замовлень виконає Luxshare, але цей крок допоможе знизити ризики Apple, пов'язані з покладанням на одного виробника після проблем з робочим місцем у Foxconn в останні місяці.

Ходять чутки, що буде збільшена різниця між iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max. У результаті Марк Гурман з Bloomberg сказав, що Pro Max потенційно може бути перейменований в iPhone 15 Ultra, як Apple Watch Ultra.

Минулого місяця аналітик Apple Мін-Чі Куо сказав, що Luxshare і Pegatron отримали близько 10% замовлень на iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max від Foxconn, але він зазначив, що масові поставки почнуться не раніше кінця грудня. TrendForce заявила, що це послужить пробним запуском для Apple, яка диверсифікує своїх партнерів з виробництва iPhone.

За даними TrendForce, Foxconn відчуває "значну напругу" через спалахи COVID-19 на своєму заводі в Чженчжоу, Китай, що призвело до значного скорочення виробничих потужностей для моделей iPhone 14 Pro. Дослідницька фірма заявила, що ланцюжок поставок Китаю також почав відчувати брак робочої сили цього місяця, оскільки китайський уряд послабив обмеження COVID-19, що призвело до збільшення поширення вірусу.

За даними дослідницької фірми, через проблеми з виробництвом та економічні зустрічні вітри TrendForce знизила прогноз поставок iPhone на перший квартал 2023 року до 47 мільйонів одиниць, що буде на 22% менше, порівняно з попереднім роком.

Додати коментар
Ще статті за темою