Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple визнала чотири iMac і Apple Watch Series 2 застарілими

Apple визнала чотири iMac і Apple Watch Series 2 застарілими

в iCases Blog

Вони більше не підлягають ремонту.

Apple оновила свій вінтажний та застарілий список пристроїв, щоб призначити кілька моделей iMac 2013 та 2014 років як застарілі. Ці комп'ютери Mac раніше були у вінтажному списку, але тепер вважаються застарілими і не підлягають ремонту.

Застарілі комп'ютери Mac включають 21,5 і 27-дюймові iMac кінця 2013 року, 21,5-дюймовий iMac середини 2014 року і 27-дюймовий iMac Retina 5K кінця 2014 року. 27-дюймовий iMac кінця 2014 був першим iMac з дисплеєм 5K Retina. У той час Філ Шиллер з Apple сказав, що це був "найбожевільніший Mac, який ми коли-небудь робили".

Apple визначає продукти як застарілі через сім років після того, як вони були востаннє у продажу. Усі послуги обладнання припинені для застарілих продуктів, і постачальники послуг не можуть замовляти запчастини для застарілих пристроїв. iMac 2013 та 2014 років більше не зможуть ремонтуватися за допомогою компонентів Apple.

Apple також відзначила Apple Watch Series 2 стали вінтажними. У списку вінтажних продуктів представлені пристрої, які Apple перестала розповсюджувати для продажу понад п'ять років тому та менше семи років тому. Apple надає обслуговування та запасні частини для застарілих пристроїв терміном до 7 років або відповідно до вимог закону, але ремонт залежить від наявності запасних частин.

Оригінальні Apple Watch та Apple Watch Series 2 вважаються вінтажними, а Series 2 вийшла у 2016 році.

Додати коментар
Ще статті за темою