Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple розширила свою частку на ринку смартфонів у Китаї

Apple розширила свою частку на ринку смартфонів у Китаї

в iCases Blog

На основі високих продажів iPhone 13.

За даними Strategy Analytics, 14 мільйонів смартфонів було продано під час щорічного фестивалю онлайн-покупок "6.18" у червні, що на 25% менше у порівнянні з минулим роком. Китайські бренди, включаючи Xiaomi, Oppo та Vivo, зіткнулися зі значним падінням поставок, але продаж iPhone залишався відносно стабільним.

Apple перевершивши своїх конкурентів, продавши майже 7 мільйонів iPhone під час фестивалю, і компанія зайняла перше місце за часткою доходів на всіх основних торгових платформах. "Apple зміцнила лідерство за рахунок китайських брендів", - сказала галузева аналітична фірма.

Ринок у Китаї відображає глобальну тенденцію: згідно з нещодавнім звітом Canalys, світові поставки смартфонів впали на 9% у річному обчисленні у другому кварталі 2022 року, і все ж таки Apple досягла 17% частки ринку, збільшившись на 3% у річному обчисленні. У той час як Samsung також збільшила свою частку до 21% на ту ж суму, китайські постачальники Xiaomi, Oppo та Vivo побачили, що їхня частка на ринку впала до 14%, 10% і 9%, відповідно.

Дані показують напрочуд стійкий попит на iPhone 13 в Китаї, незважаючи на поширені проблеми з ланцюжком поставок і економічні зустрічні вітри, що впливають на технологічну індустрію. Аналітик Apple Мін-Чі Куобе вважає, що попит на iPhone 14, як очікується, збереже динаміку Apple, особливо з огляду на вихід Huawei з китайського ринку високоякісних смартфонів 5G, на якому Apple зараз домінує.

Загалом, позиція Apple на китайському ринку виглядає як хороша новина для iPhone 14, яка, як очікується, вийде у вересні цього року. Очікується, що до лінійки входитимуть 6,1-дюймовий iPhone 14, 6,7-дюймовий iPhone 14 Max, 6,1-дюймовий iPhone 14 Pro та 6,7-дюймовий iPhone 14 Pro Max.

Додати коментар
Ще статті за темою