Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple зосереджена на розробці AR-шолома більше, ніж на iOS 17

Apple зосереджена на розробці AR-шолома більше, ніж на iOS 17

в iCases Blog

Тому нововведень у ній буде мало.

iOS 17, наступне велике оновлення для iPhone, може бути менш значним оновленням, ніж спочатку сподівалася Apple, оскільки компанія та її інженери більше уваги приділяють майбутній гарнітурі AR/VR.

Apple працює над своєю гарнітурою AR/VR і супутньою операційною системою xrOS протягом декількох років. За словами Марка Гурмана з Bloomberg, із запуском гарнітури, який тепер очікують у 2023 році, інженери Apple менше уваги приділяють іншим операційним системам, включно з майбутніми оновленнями iOS 17 і iPadOS 17.

У своєму останньому інформаційному бюлетені Power On Гурман каже, що iOS 17, яка внутрішньо під кодовою назвою Dawn може в кінцевому підсумку мати "менше серйозних змін, ніж спочатку планувалося", через те, що Apple зосередиться більше на xrOS для майбутньої гарнітури. Гурман каже, що аналогічний підхід має місце в macOS 14, під кодовою назвою Sunburst.

iOS 14, анонсована 2020 року, і iOS 16, анонсована в червні минулого року, були двома значними оновленнями, привнісшивши перероблені віджети на головний екран iPhone, бібліотеку застосунків, нові функції в стандартних застосунках, як-от Карти та Safari, перероблений екран блокування та багато іншого. iOS 17 поряд з iPadOS 17, macOS 14 і watchOS 10 буде анонсована під час WWDC у червні.

Додати коментар
Ще статті за темою