Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple встановила в нову Apple TV 4K процесори A15 із зменшеною продуктивністю

Apple встановила в нову Apple TV 4K процесори A15 із зменшеною продуктивністю

в iCases Blog

Apple TV 4K 3-го покоління отримала п'ятиядерний процесор A15 Bionic. У iPhone 13 і 14 той самий чіп має шість ядер.

За даними веб-сайту FlatpanelsHD, третє покоління Apple TV 4K, випущене на початку цього місяця, оснащене прив'язкою версії чіпа A15 Bionic з відключеним одним ядром процесора з посиланням на інформацію із програми TV Info для tvOS.

В огляді стверджується, що A15 Bionic має п'ятиядерний процесор у новому Apple TV, тоді як чіп має шестиядерний процесор у моделях iPhone 13 та iPhone 14.

Незважаючи на прив'язку процесора та дизайн без вентилятора, веб-сайт виявив, що новий Apple TV приблизно на 40% швидше та дросельніше, ніж попередній Apple TV 4K з чіпом A12 Bionic. В огляді йдеться про те, що новий Apple TV набагато швидше, ніж консолі попереднього покоління, такі як Xbox One, але PS5 все ще просувається вперед у багатоядерному еталонному тестуванні.

Хоча звіт не підтверджений, він також підозрює, що Apple TV використовує версію A15 Bionic із чотириядерним графічним процесором у порівнянні з п'ятиядерним графічним процесором у моделях iPhone 13 Pro. Потокова коробка Apple, як і раніше, відстає від популярних консолей за продуктивністю графіки, але в огляді говориться, що вона «починає доходити до точки, коли ігри для Xbox One і PS4 теоретично мають бути доступні для відтворення на Apple TV без зайвих компромісів».

Apple каже, що продуктивність графічного процесора на новому Apple TV на 30% вища порівняно з попереднім поколінням, але немає еталонних програм для GPU для tvOS.

В огляді зазначено, що Apple TV пропонує лише обмежену кількість ігор, які повною мірою використовують можливості A15 Bionic, тому пристрій залишається далеко від «вбивці консолі», але підвищення продуктивності може підготувати ґрунт для більшого ігрового поштовху.

Додати коментар
Ще статті за темою