Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила дев'яту бета-версію macOS 13 Ventura

Apple випустила дев'яту бета-версію macOS 13 Ventura

в iCases Blog

Для розробників.

macOS Ventura представляє Stage Manager, нову функцію, яка дозволяє користувачам Mac зосередитись на задачі, зберігаючи інші програми готовими до легкого обміну між завданнями. Оновлення додає камеру Continuity, яка дозволяє використовувати iPhone як веб-камера для вашого Mac. Він підтримує Center Stage, Desk View (для демонстрації робочого столу) та Studio Light.

Handoff тепер доступний для FaceTime, тому ви можете передавати дзвінки між iPhone, iPad і Mac на свій розсуд, а Messages підтримує функції для позначки iMessage як непрочитаного, відправки iMessage та позначки як непрочитаного. SharePlay також працює в програмі "Повідомлення".

Mail підтримує планування та скасування електронних листів протягом 10 секунд після їх надсилання, і тепер на Mac доступні програми Weather і Clock. Системні налаштування були перейменовані на Системні налаштування та мають дизайн, схожий на iOS.

Safari підтримує групи загальних вкладок, а Apple працює з ключами доступу, обліковими даними наступного покоління, які замінюють пароль. Є оновлення Spotlight, Photo Library має нові функції, а Metal 3 включено до macOS Ventura для кращої графіки в іграх.

Додати коментар
Ще статті за темою