Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила шосту бета-версію macOS 13 Ventura

Apple випустила шосту бета-версію macOS 13 Ventura

в iCases Blog

Для розробників.

Apple запустила шосту бета-версію MacOS 13 Ventura, версії операційної системи Mac наступного покоління.

macOS Ventura представляє Stage Manager, нову функцію, яка дозволяє користувачам Mac зосередитися на задачі, зберігаючи при цьому інші програми напоготові для зручного перемикання між завданнями. В оновленні додана камера Continuity, яка дозволяє використовувати iPhone як веб-камеру для вашого Mac. Він підтримує центральну сцену, вид на стіл (для демонстрації вашого столу) та Studio Light.

Handoff тепер доступний для FaceTime, тому ви можете передавати дзвінки між iPhone, iPad і Mac на власний розсуд, а в програмі «Повідомлення» підтримують функції для позначки iMessage як непрочитаного, відключення iMessage та позначки як непрочитаного. SharePlay тепер також працює у програмі "Повідомлення".

Програма «Пошта» підтримує планування та скасування повідомлень протягом 10 секунд після їх надсилання, і тепер на Mac доступні програми «Погода» та «Годинник». Системні налаштування були перейменовані на Системні налаштування та мають дизайн, схожий на iOS.

Safari підтримує спільні групи вкладок, і Apple працює над клавішами доступу, обліковими даними наступного покоління, які замінюють пароль. У Spotlight з'явилися оновлення, медіатека нових функцій, а Metal 3 включена в macOS Ventura для покращення графіки в іграх.

Додати коментар
Ще статті за темою