Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple Watch Series 8 будуть у новому червоному кольорі, затримка у постачанні не очікується

Apple Watch Series 8 будуть у новому червоному кольорі, затримка у постачанні не очікується

в iCases Blog

ShrimpApplePro заявила у Twitter.

Apple Watch Series 8 будуть доступні в "новому відтінку червоного" і, як очікується, що не буде відкладеного запуску.

У твіттері ShrimpApplePro заявила, що Apple Watch Series 8, як і раніше, доступні в розмірах корпусу 41 мм і 45 мм, як і Apple Watch Series 7. Додаючи до попереднього звіту про колірні варіанти Apple Watch Series 8, витік заявив, що опція пристрою ( PRODUCT)RED буде "новим відтінком червоного".

Очікується, що Apple Watch Series 8 будуть доступні в меншій кількості колірних варіантів у порівнянні з Series 7. Він може бути доступний тільки в Midnight, Starlight, PRODUCT (RED) та Silver, втрачаючи сині та зелені варіанти Series 7.

Кажуть, що коробка Apple Watch Series 8 також має той самий дизайн, що й Apple Watch Series 7, але з великою кількістю клею на вставках. Ця зміна призначена для того, щоб залишити сліди клею при розриві язичків, щоб чіткіше підтвердити, що коробка була відкрита. Також вважається, що змінена упаковка відноситься і до лінійки iPhone 14. Джерела, які розмовляють з ShrimpApplePro, сказали, що вміст коробки Apple Watch Series 8 залишається в основному таким же, як і Series 7.

Минулого року Apple Watch Series 7 були випущені майже через місяць після того, як вони були оголошені та постраждали від серйозних затримок із доставкою. ShrimpApplePro заявила, що рівень запасів Apple Watch Series 8 адекватний, що призводить до припущення про "недостатню або нульову затримку доставки" при запуску.

Додати коментар
Ще статті за темою