Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 14 Pro отримає нову надширококутну камеру

iPhone 14 Pro отримає нову надширококутну камеру

в iCases Blog

Повідомив Мін-Чі Куо.

Apple нарешті представить iPhone наступного покоління наступного тижня 7 вересня. І, за чутками, очікується, що моделі iPhone 14 Pro будуть оснащені новим дисплеєм, а також покращеними камерами. Аналітик Мін-Чі Куо повідомив, що цього року високоякісні моделі iPhone будуть оснащені новим надшироким об'єктивом із великими пікселями.

Також за словами Куо в Твіттері iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max будуть оснащені новим надширококутним об'єктивом з великим датчиком, що також має призвести до збільшення пікселів. Наявність датчика з великими пікселями дозволяє захоплювати зображення з великою кількістю світла та меншим шумом без трюків постобробки, що відмінно підходить для ситуацій при слабкому освітленні.

В даний час iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max оснащені 12-мегапіксельним надширококутним об'єктивом з пікселями 1,0 мкм (мікрометр). Аналітик прогнозує, що надширокий об'єктив на моделях Pro цього року матиме пікселі 1,4 мкм. Однак нові компоненти на 70% дорожчі, ніж нинішні.

Також, за словами Куо, Sony, Minebea, VCM, Largan та LG Innotek будуть відповідати за надання компонентів для надширококутної камери нового iPhone 14 Pro.

Більше оновлень камери з'явиться на iPhone 14 Pro

Попередні звіти показали, що надширококутний об'єктив не єдиний, який буде оновлено з iPhone 14 Pro. Очікується, що нові моделі матимуть новий 48-мегапіксельний широкоформатний об'єктив, здатний знімати відео з роздільною здатністю 8K. Тим часом фронтальна камера матиме більший датчик діафрагми f/1.9 із автофокусом, що також призведе до покращення зображення у сценаріях низького освітлення.

На жаль, те саме не можна сказати про моделі початкового рівня лінійки iPhone 14. Крім того ж дизайну, що і iPhone 13, iPhone 14 буде мати камери, аналогічні попереднику, і трохи покращений чіп A15 Bionic з великим обсягом оперативної пам'яті і кращим графічним процесором .

Найбільшим оновленням iPhone початкового рівня цього року стане додавання нової 6,7-дюймової моделі, яка замінить iPhone mini.

Що стосується iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro, то обидва пристрої матимуть більш значні оновлення з великими батареями та новим дисплеєм, який підтримує завжди увімкнену функцію, а також фронтальну камеру у формі таблетки замість традиційної виїмки. Аналітики вважають, що лінійка iPhone 14 Pro стане дорожчою, ніж поточні моделі.

Додати коментар
Ще статті за темою