Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Новий стандарт USB 4 буде вдвічі швидше

Новий стандарт USB 4 буде вдвічі швидше

в iCases Blog

Кабелі міняти не доведеться.

USB4 версії 2.0 знаходиться у розробці, і при запуску вона дозволить подвоїти швидкість поточної специфікації USB4 з кабелями USB-C. Він підтримуватиме роботу до 80 Гбіт/с як з пасивними кабелями USB-C 40 Гбіт/с, так і з нещодавно визначеними активними кабелями 80 Гбіт/с.

Оновлена ​​специфікація була анонсована USB Promoter Group, що складається з Apple, Microsoft, Intel, HP, STM та інших. Специфікації USB Type-C та USB Power Delivery будуть оновлені для забезпечення більш високого рівня продуктивності даних, та будуть внесені оновлення для забезпечення більш високопродуктивного тунелювання даних USB 3.2, DisplayPort та PCIe, щоб краще використовувати переваги збільшення пропускної спроможності.

Як зазначено в оголошенні, оновлена ​​специфікація USB4 міститиме наступне:

  • Робота до 80 Гбіт/с на основі нової архітектури фізичного рівня з використанням існуючих пасивних кабелів USB Type-C 40 Гбіт/с та нещодавно визначених активних кабелів USB Type-C 80 Гбіт/с.
  • Оновлення протоколів даних та відображення для кращого використання збільшення доступної пропускної спроможності.
  • Оновлення архітектури USB даних тепер дозволяють тунелювати дані USB 3.2 більш ніж на 20 Гбіт/с.
  • Оновлено відповідно до останніх версій специфікацій DisplayPort та PCIe.
  • Зворотна сумісність із USB4 версії 1.0, USB 3.2, USB 2.0 та Thunderbolt 3.
  • USB Promoter Group повідомляє, що оновлені специфікації, як очікується, будуть опубліковані до розробників USB DevDays, які заплановані на листопад. В даний час оновлення орієнтоване на розробників, і рекомендації щодо брендингу та маркетингу будуть оновлені у майбутньому, щоб увімкнути USB 80 Гбіт/с для ідентифікації сертифікованих продуктів та кабелів.
Додати коментар
Ще статті за темою