Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple Watch Ultra отримають екран microLED у 2025 році

Apple Watch Ultra отримають екран microLED у 2025 році

в iCases Blog

За словами Росса Янга.

Перші Apple microLED Apple Watch будуть випущені у 2025 році, сказав аналітик з дисплеїв Росс Янг. Янг раніше пропонував графік 2025 року в січні, але він стверджує, що нова інформація від постачальника Apple Osram підтверджує графік.

Osram у своєму дзвінку про доходи за 4 квартал 2022 року заявила, що планує почати звітність про доходи від своєї технології microLED у 2025 році, при цьому Янг вказав, що ця інформація відноситься до майбутніх Apple Watch microLED. Повна заява Осрама:

Тепер дозвольте мені надати додаткову інформацію, пов'язану з нашою програмою розвитку та індустріалізації для нашої провідної технології microLED невеликого розміру. Ґрунтуючись на останній наявній інформації та її оцінці, ми можемо додати, що наразі ми очікуємо почати повідомляти про відповідні доходи від нашої технології microLED у 2025 році.

Я також можу підтвердити і підкреслити, що взаємодія з клієнтами в цій галузі дуже глибока, значуща і активна. Отримані нами відгуки про ринок ясно підтверджують, що ми посідаємо стратегічні лідируючі позиції в технології мікросвітлодіодів малого розміру та що ми є лідером у сфері великомасштабної індустріалізації цієї технології наступного покоління.

Кілька джерел підтвердили, що Apple працює над мікросвітлодіодними Apple Watch, такими як аналітик Джефф Пу, але інші чутки вказують на запуск у 2024 році. Янг не вірить, що ми побачимо нову технологію відображення в Apple Watch до весни 2025 року.

Янг не запропонував детальну інформацію про розмір дисплея, але попередня інформація припускає, що він буде вимірюватися за діагоналлю 2,1 дюйма, що зробить його придатним для великих Apple Watch Ultra. Представлені у вересні минулого року, поточні Apple Watch Ultra оснащені 1,92-дюймовим дисплеєм, більшим за 1,77-дюймовий дисплей серії 8. microLED, як і раніше, є новою технологією, над якою виробники дисплеїв працюють над досконалістю, тому має сенс, що вона буде представлена першою у високопродуктивних Apple Watch.

Технологія microLED використовує мікроскопічні світлодіоди, які утворюють пікселі, пропонуючи більш точне перенесення кольорів, високу контрастність для поліпшення HDR і перегляду в неоптимальних умовах освітлення, підтримку перегляду під ширшим кутом, меншу ймовірність вигоряння екрану з плином часу, як порівняти з такими технологіями, як OLED, швидкий час відгуку і низьку затримку для

Apple все ще перебуває на ранній стадії розробки мікросвітлодіодних Apple Watch, і тому терміни можуть змінитися протягом наступного року. Янг часто надає точну інформацію завдяки своїм зв'язкам в індустрії дисплеїв, але іноді його час виявляється не таким, як плани Apple розвиваються.

Додати коментар
Ще статті за темою