Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple запустить 27-дюймовий міні-світлодіодний дисплей у першому кварталі 2023 року

Apple запустить 27-дюймовий міні-світлодіодний дисплей у першому кварталі 2023 року

в iCases Blog

По слухам.

Apple планує запустити зовнішній монітор із 27-дюймовим міні-світлодіодним дисплеєм у першому кварталі 2023 року, за словами аналітика Display Supply Chain Consultants (DSCC) Росса Янга.

У твіттері, яким поділилися із суперпослідовниками, Янг сказав, що Apple "витіснула" дебют монітора на перший квартал 2023 року. Янг, ймовірно, говорить про перший календарний квартал 2023 року, інакше про місяці з січня до березня.

Янг був гостем у подкасті MacRumors у липні, де він сказав, що Apple планує запустити міні-світлодіодний дисплей десь на початку 2023 року. Спочатку Янг очікував, що Apple представить дисплей у червні на WWDC, але у травні він сказав, що запуск довелося відкласти до жовтня через затримки з дизайном. Apple також не може досягти жовтневої мети, і Янг вважає, що компанія зараз прагне 2023 року.

Протягом 2022 року Apple стикалася з обмеженнями постачання продуктів, включаючи комп'ютери Mac та їх дисплеї, що може бути причиною затримки.

Говорять, що майбутній дисплей Apple оснащений міні-світлодіодною технологією поряд із підтримкою ProMotion, що забезпечує частоту оновлення до 120 Гц. Очікується, що пристрій не буде прямою заміною Pro Display XDR, який є більшим дисплеєм 6K. Натомість він буде схожий на дисплей Apple Studio, який є 27-дюймовим монітором.

Завдяки підтримці ProMotion та технології міні-світлодіодів очікується, що 27-дюймовий дисплей буде дорожчим, ніж Studio Display, ціна якого починається з 1599 доларів.

Додати коментар
Ще статті за темою