Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple запустить складаний iPad у 2024 році

Apple запустить складаний iPad у 2024 році

в iCases Blog

За словами аналітиків CCS Insight.

За словами аналітиків CCS Insight (через CNBC), перед створенням доладного iPhone Apple планує вийти на ринок доладного iPad в 2024 році.

На думку аналітиків, Apple планує використовувати доладний iPad в 2024 році як практику для доладної технології, перш ніж використовувати її на iPhone. Бен Вуд, керівник досліджень CCS Insight, сказав в інтерв'ю CNBC, що "не має сенсу для Apple робити доладний iPhone" у поточному ландшафті. "Ми думаємо, що вони уникають цієї тенденції і, ймовірно, занурять палець у воду зі складним iPad", - додав він.

Apple тестує доладний дисплей iPad розміром близько 20 дюймів, за словами надійного аналітика дисплея Росса Янга, який очікує, що пристрій з'явиться на ринку в 2026 або 2027 році. З роками популярність доладних пристроїв зросла, і такі компанії, як Samsung, випустили кілька ітерацій доладних пристроїв.

Говорять, що Apple працює з LG над створенням ультратонкого скла, яке можна використовувати на складних продуктах компанії. Точний форм-фактор складаного iPad, включаючи гібрид між iPhone та iPad, залишається незрозумілим.

Додати коментар
Ще статті за темою