Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Філ Шиллер контролює роботу App Store по 80 годин на тиждень

Філ Шиллер контролює роботу App Store по 80 годин на тиждень

в iCases Blog

У той час як App Store і екосистема застосунків зазнають серйозних змін у Європейському союзі, The Wall Street Journal повідомила сьогодні про генерального директора App Store Філа Шиллера.

Шиллер покинув Apple, щоб приділяти більше часу особистим проєктам і друзям. У 2020 році він перейшов з відділу маркетингу у відділ "Apple Fellow", але, за чутками, працює близько 80 годин на тиждень.

Шиллер відомий тим, що практично миттєво відповідає на електронні листи і відповідає на телефонні дзвінки в будь-який час доби. У судовому процесі Epic проти Apple Шиллер виступав як свідок і активно захищав сторону Apple. Він також брав участь в обміні повідомленнями з ЄС. Шиллер брав участь у медіа-кампанії Apple, коли було оголошено про зміни в iOS 17.4, і знайшов час, щоб пояснити, як DMA вплине на конфіденційність і безпеку користувачів у Європі.

Коли в березні Apple закрила акаунти розробників Epic Games і не дала змоги компанії створити альтернативний ринок застосунків, він надіслав листа генеральному директору Epic Games Тіму Суїні, і саме Шиллер запропонував закрити акаунти; лист Шиллера був непопулярним у Комісії, і Apple зрештою скасувала своє рішення.

За даними Wall Street Journal, генеральний директор Apple Тім Кук залишив App Store під опікою Шиллера. Шиллер почав працювати в Apple 1987 року, покинув компанію 1993 року і повернувся 1997 року, коли в Apple повернувся Стів Джобс. Він брав участь у запуску найбільших продуктів Apple і розробляв маркетингові стратегії для всіх продуктів - від iPod до Mac.

Він був одним із головних прихильників додавання сторонніх застосунків в iPhone і переконав Джобса запустити App Store у 2008 році. Шиллера називають "міні-людиною" Джобса, і саме йому належить заслуга у збереженні філософії Джобса в Apple. Під його керівництвом людська експертиза стала важливою частиною App Store, а сам App Store перетворився на основне джерело доходу для Apple.

Додати коментар
Ще статті за темою