Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Foxonn відновлює свою роботу з виробництва iPhone

Foxonn відновлює свою роботу з виробництва iPhone

в iCases Blog

Проблем із поставками iPhone 14 більше не буде.

Найбільший у світі завод з виробництва iPhone відновлює свою роботу на піковій потужності після кількох тижнів обмеженого виробництва, яке вдарило по ланцюжку поставок Apple. А це змусило компанію зіткнутися з можливими труднощами в задоволенні попиту на iPhone 14 і iPhone 14 Pro у святкові дні.

За даними Bloomberg, Foxconn, найбільший постачальник Apple, становить 90% своєї пікової потужності на своєму основному заводі в китайському місті Чженчжоу, за словами представників компанії. За словами виконавчого директора Foxconn Віка Ванга, завод наразі працює з 200 000 співробітників.

В останні кілька місяців перебої в ланцюжку поставок, викликані триваючими обмеженнями, призвели до того, що виробництво iPhone 14 і iPhone 14 Pro постраждало від них, причому останній постраждав найбільше. Під час піку збоїв Apple випустила пресреліз у листопаді, в якому йдеться про те, що виробництво iPhone 14 Pro працює зі "зниженою потужністю". У той час iPhone 14 Pro, за оцінками, буде відправлений через кілька тижнів, навіть протягом місяця.

Додати коментар
Ще статті за темою