Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Функція Google VPN розширюється на всіх передплатників Google One

Функція Google VPN розширюється на всіх передплатників Google One

в iCases Blog

Замість того, щоб обмежуватися тими, хто підписався на преміальний план Google One на 2 ТБ.

Компанія Google оголосила про те, що функція Google VPN тепер поширюється на всіх передплатників Google One, а не тільки на тих, хто підписався на преміальний тарифний план Google One обсягом 2 ТБ.

Google One VPN призначений для маскування IP-адреси користувача, не даючи змоги веб-сайтам і додаткам збирати цю інформацію для відстеження його місця розташування та моніторингу його активності в мережі. Він також забезпечує захист від хакерів і операторів мережі, як і будь-який інший VPN.

З цією зміною простір для зберігання даних став основним фактором, що відрізняє тарифні плани Google One. Базовий тарифний план пропонує 100 ГБ дискового простору, а преміум-план - 2 ТБ. Існує також безкоштовний рівень з 15 ГБ дискового простору, але він не включає VPN-доступ.

Крім розширення доступу до VPN для всіх учасників Google One, Google вводить нову функцію, яка дасть змогу користувачам відстежувати свою особисту інформацію в темній павутині. Google попереджатиме користувачів, якщо будуть знайдені такі дані, як ім'я, адреса, адреса електронної пошти, номер телефону або номер соціального страхування.

Тепер доступ до VPN розширюється для всіх членів Google One, а базовий тарифний план Google One коштує $1,99 на місяць. Він буде доступний у 22 країнах на пристроях Android, iOS, Windows і Mac, а доступ до VPN можуть отримати до п'яти інших користувачів одного тарифного плану Google One.

Додати коментар
Ще статті за темою