Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Генеральні директори Facebook та Spotify критикують App Store

Генеральні директори Facebook та Spotify критикують App Store

в iCases Blog

Цукерберг сказав, що тільки Apple обмежує додатки, які знаходяться у App Store.

Генеральний директор Facebook Марк Цукерберг і генеральний директор Spotify Деніел Ек висловилися проти політики Apple App Store, приєднавшись до генерального директора Twitter Ілону Маску, який раніше цього тижня сказав, що Apple висуває вимоги модерації та погрожувала утримати Twitter у App Store.

На саміті The New York Times DealBook Цукерберг сказав, що тільки Apple намагається обмежити програми, що знаходяться в App Store, і що політики App Store не є стійкими. Як зазначив CNBC, Цукерберг заявив, що Apple "виділилася як єдина компанія, яка намагається в односторонньому порядку контролювати, які програми отримують на пристрої", що не є "хорошим місцем для життя".

Цукерберг похвалив Google за дозвіл на альтернативний контент на телефонах Android. "Вони завжди робили це, щоб ви могли завантажувати та мати інші магазини додатків та працювати безпосередньо з виробниками телефонів", - сказав Цукерберг. Цукерберг кілька разів стикався з Apple через правила App Store, особливо щодо різних покупок, які можна робити у додатку Facebook. Apple хоче 30-відсоткове скорочення таких речей, як підвищення у додатку, який Facebook не хоче платити.

Тим часом генеральний директор Spotify Деніел Ек прокоментував у Twitter, заявивши, що Apple дає розробникам "ілюзію контролю" і що App Store - це "загроза майбутньому Інтернету", яка заперечує вибір споживачів.

Ek нещодавно зіткнувся з Apple через нову функцію аудіокниг Spotify. Apple кілька разів відхиляла оновлення аудіокниг Spotify і зрештою не дозволяла Spotify направляти користувачів на купівлю аудіокниг за допомогою кнопки реєстрації електронною поштою в додатку.

Ек та Цукерберг є давніми критиками Apple і заохочують законодавців змусити Apple підтримувати альтернативні магазини додатків на пристроях iOS, щоб знизити плату.

Додати коментар
Ще статті за темою