Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Google Chrome отримує підтримку Passkeys

Google Chrome отримує підтримку Passkeys

в iCases Blog

Полегшуючи вхід на веб-сайти та багато іншого.

За допомогою ключів доступу користувачі можуть автентифікуватись і входити на веб-сайти за допомогою своїх пристроїв iPhone або Android, замінюючи потребу в паролі. У нових версіях iOS та Android користувачі, які відвідують веб-сайти, що підтримують ключі доступу, можуть використовувати біометричну автентифікацію на довіреному пристрої для підтвердження своєї особи. У своєму блозі Google сказав, що додає підтримку ключів доступу в Chrome, яка дозволить користувачам сканувати QR-код на своєму Android або iPhone пристрої для входу в систему. Підтримка Passkey також з'явиться у Chrome на Android.

На настільному пристрої ви також можете використовувати ключ доступу з найближчого мобільного пристрою, і, оскільки ключі доступу побудовані за галузевими стандартами, ви можете використовувати пристрій Android або iOS. Ключ доступу не залишає ваш мобільний пристрій під час входу в систему таким чином. З сайтом обмінюється тільки безпечно згенерованим кодом, тому, на відміну пароля, немає нічого, що могло б просочитися.

Ряд інших компаній та програм представили або оголосили про майбутню підтримку ключів доступу, включаючи 1Password, PayPal, Microsoft, eBay та інші. Підтримка Passkey у Google Chrome тепер доступна з останнім оновленням. Щоб дізнатися більше про ключі доступу, перегляньте наш пояснювач.

Додати коментар
Ще статті за темою