Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Google знову критикує Apple за те, що вона не приймає програму RCS для Messages

Google знову критикує Apple за те, що вона не приймає програму RCS для Messages

в iCases Blog

"Їхні текстові повідомлення застрягли в 1990-х роках".

Google продовжує свою спробу переконати Apple прийняти стандарт обміну повідомленнями RCS, опублікувавши нове повідомлення в блозі "настав час для RCS". Google, RCS або Rich Communication Services активно просувається стандартом обміну повідомленнями, який призначений для заміни поточного стандарту SMS-повідомлень.

Він забезпечує підтримку фотографій та відео з більш високою роздільною здатністю, аудіоповідомлень та великих розмірів файлів, а також додає покращене шифрування, крос-платформні реакції емодзі та більш надійні групові чати на різних пристроях. Google підштовхує Apple до впровадження RCS вже більше року, але досі Apple не зсувається з пантелику.

Нове повідомлення в блозі Google вказує на те, що цього тижня виповнюється 30 років стандарту SMS-повідомлень, оскільки перше SMS-повідомлення було надіслано 3 грудня 1992 року. Google стверджує, що настав час для оновлення, закликаючи Apple "затягувати п'яти".

Google зазначає, що з RCS будуть доступні кросплатформні наскрізні зашифровані повідомлення. Такі функції, як індикатори введення в режимі реального часу, квитанції про прочитання, якісніші фотографії та відео, а також більший контроль над груповими чатами, будуть стандартними як на iPhone, так і телефонах Android.

Всі великі оператори мобільного зв'язку та виробники впровадили підтримку RCS, включаючи AT&T, Verizon, T-Mobile, Motorola, Nokia, OnePlus, Samsung, Sony та інші. Apple продовжує залишатися самотнім неприйняттям, і компанія досі навряд визнала спроби Google просунути прийняття RCS.

Немає жодного слова про те, чи Apple розглядала можливість підтримки RCS і коли така підтримка може бути реалізована. У вересневому інтерв'ю генеральний директор Apple Тім Кук сказав, що це не є пріоритетом. "Я не чую, щоб наші користувачі просили, щоб ми вклали у це багато енергії", - сказав Кук.

Кук також запропонував оновити iPhone репортеру, який згадав, що має проблеми з відправкою фотографій своєї матері, яка використовує телефон Android. "Купи мамі iPhone", - сказав він.

Google зайшов так далеко, що опублікував цілий веб-сайт "Отримати повідомлення" на RCS та відсутність Apple прийняття цієї функції, заохочуючи клієнтів Apple просити Apple "виправити те, що зламано", переключившись із SMS на RCS. Google також опублікував рекламу проти Apple, що просуває RCS, але досі ніщо не привернула увагу Apple.

Додати коментар
Ще статті за темою