Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iOS 17 дозволить клонувати голос власника iPhone

iOS 17 дозволить клонувати голос власника iPhone

в iCases Blog

Щоб озвучувати повідомлення і тексти.

Цього тижня компанія Apple представила нові функції доступності для iPhone, iPad і Mac, які з'являться цього року. Особливо багато уваги привернула функція Personal Voice, яка дасть змогу тим, хто ризикує втратити здатність говорити, "створити голос, схожий на їхній", для спілкування з сім'єю, друзями та іншими людьми.

Власники iPhone, iPad або нових комп'ютерів Mac зможуть створити персональний голос, читаючи вголос довільний набір текстових підказок доти, доки на пристрої не буде записано 15 хвилин аудіо. За словами Apple, на старті функція буде доступна тільки англійською мовою, а для забезпечення конфіденційності та безпеки використовується машинне навчання на пристрої.

Функція Personal Voice буде інтегрована з іншою новою функцією, яка називається Live Speech. З її допомогою користувачі iPhone, iPad і Mac зможуть набирати текст, який вимовлятиметься вголос під час телефонних дзвінків, дзвінків FaceTime і особистих бесід.

За словами Apple, Personal Voice призначена для користувачів, яким загрожує втрата здатності говорити, наприклад, для тих, у кого нещодавно діагностували бічний аміотрофічний склероз (ALS) або інші захворювання, які можуть поступово погіршити здатність говорити. Однак, як і інші функції доступності, Personal Voice буде доступна всім користувачам. Найімовірніше, функція буде додана в iPhone в iOS 17, яка має бути представлена наступного місяця і випущена у вересні.

"Зрештою, найголовніше - це можливість спілкуватися з друзями і сім'єю", - сказав Філіп Грін, якому у 2018 році поставили діагноз ALS і який є членом правозахисної організації ALS Team Gleason. "Якщо ви можете сказати їм, що любите їх, голосом, схожим на ваш, це має значення для всього світу - а можливість створити свій синтетичний голос на iPhone всього за 15 хвилин - це надзвичайно".

Додати коментар
Ще статті за темою