Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Ілон Маск хоче прибрати функцію Twitter, яка відображає з якого пристрою був опублікований твіт

Ілон Маск хоче прибрати функцію Twitter, яка відображає з якого пристрою був опублікований твіт

в iCases Blog

Про це Маск заявив учора вранці.

Маск сказав у твіттері вчора вранці, що Twitter усуне рядок, у якому йдеться "Twitter for iPhone" або "Twitter for Android", оскільки це "витрата екранного простору". Також він додав, що "ніхто навіть не знає", чому цю функцію було запроваджено насамперед.

Відомості про пристрій використовувалися кілька разів, щоб упіймати співробітників, які просувають смартфони на базі Android зі своїх iPhone. Наприклад, у 2019 році співробітник Huawei привітав передплатників Huawei з Новим роком, але для цього використав iPhone. Скріншот твіту став вірусним, і залучені співробітники були знижені на посаді за "збитки бренду Huawei".

Співробітники Samsung неодноразово писали в Твіттері рекламні акції Samsung з iPhone протягом багатьох років, і знаменитості також потрапили в халепу. Актриса Галь Гадот, наприклад, співала похвалу своєму новому Huawei Mate 10 Pro під час твіту з iPhone.

Незрозуміло, коли буде видалено мітки пристроїв, але на даний момент ця функція все ще на місці. Маск також сказав, що доручив співробітникам Twitter відключити невказані роздуті програми "мікросервіси", оскільки "менше 20% необхідні для роботи Twitter".

Минулого тижня Маск реалізував свій новий сервіс підписки Twitter Blue за 8 доларів, який надає перевірочну піктограму, яка раніше була обмежена перевіреними особами. Це призвело до негайного хаосу, коли низка людей заплатила 8 доларів за те, щоб видати себе за компанії та рахунки знаменитостей. Наприклад, виробник інсуліну Елі Ліллі побачив, що його акції впали більш ніж на 4 відсотки після того, як підтверджений обліковий запис уособив компанію і оголосив, що інсулін безкоштовний. Інша людина видала себе за Леброна Джеймса і оголосила, що просить про угоду, тоді як ще один аккаунт видав себе за Nintendo і написав у Твіттері зображення Маріо, що робить грубий жест.

В результаті Twitter тимчасово призупинив перевірку Twitter Blue, і зараз люди не можуть придбати підписки Twitter Blue. Twitter розглядає ще один "Офіційний" значок перевірки, і поки що невідомо, як компанія вирішить проблему.

Додати коментар
Ще статті за темою