Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

iPad Air 12.9" буде оснащений РК-дисплеєм

iPad Air 12.9" буде оснащений РК-дисплеєм

в iCases Blog

За словами генерального директора та аналітика Display Supply Chain Consultants Росса Янга.

Раніше цього місяця Янг повідомив, що більший iPad Air буде оснащений міні-світлодіодним дисплеєм, аналогічним нинішньому iPad Pro того ж розміру. У нинішньому 10,9-дюймовому iPad Air використовується стандартна РК-панель, а перехід на технологію mini-LED у 12,9-дюймовій моделі забезпечить більшу яскравість, глибший чорний колір і менше енергоспоживання для HDR-контенту. У 12,9-дюймовому iPad Air буде використовуватися панель mini-LED від 12,9-дюймового iPad Pro, а в 10,9-дюймовій моделі буде використовуватися РК-дисплей.

Компанія Now X (колишній Twitter) повідомила в пості для своїх передплатників, що це більше не очікується через високу вартість панелей, незважаючи на підтвердження з різних джерел ланцюжка поставок. У результаті обидві моделі iPad Air будуть оснащені РК-дисплеями, що є явною відмінністю від iPad Pro, який, як очікується, перейде на OLED-дисплеї.

Однак Ян Бін додав, що нова модель iPad з 12,9-дюймовим міні-дисплеєм може бути випущена в 4 кварталі 2024 року. Цей пристрій може бути висококласним iPad Air, низькоякісним iPad Pro або чимось ще. Очікується, що моделі iPad Air і iPad Pro нового покоління будуть анонсовані на заході Apple Let loose 7 травня.

Додати коментар
Ще статті за темою