Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 15 Pro може отримати 8 ГБ оперативної пам'яті

iPhone 15 Pro може отримати 8 ГБ оперативної пам'яті

в iCases Blog

В iPhone 14 Pro було 6 ГБ.

Згідно з новим звітом тайванської дослідницької фірми TrendForce, серія iPhone 15 наступного покоління включатиме поліпшення оперативної пам'яті.

Apple "підвищить ємність і специфікації" оперативної пам'яті для моделей iPhone 15, йдеться у звіті. Виходячи з цього формулювання, в серії iPhone 15 можуть бути поліпшені як обсяг оперативної пам'яті, так і швидкість, але ніяких конкретних подробиць надано не було.

Раніше TrendForce заявляв, що моделі iPhone 15 Pro, найімовірніше, будуть оснащені 8 ГБ оперативної пам'яті порівняно з 6 ГБ для моделей iPhone 14 Pro. Стандартні iPhone 15 і iPhone 15 Plus, найімовірніше, залишаться на 6 ГБ оперативної пам'яті, але можливо, що ці моделі можуть бути оновлені до більш швидкої оперативної пам'яті LPDDR5, як це було минулого року.

Збільшення оперативної пам'яті може принести користь багатозадачності на iPhone, даючи змогу одночасно відкривати більше додатків у фоновому режимі. Разом із чутками про чип A17 Bionic для моделей iPhone 15 Pro поліпшення оперативної пам'яті підвищать загальну продуктивність.

Якщо iPhone 15 Pro збільшиться до 8 ГБ оперативної пам'яті, це буде перше збільшення відтоді, як iPhone 12 Pro був випущений з 6 ГБ оперативної пам'яті.

Очікується, що Apple анонсує серію iPhone 15 на вересневому прес-заході, як зазвичай. Для отримання більш детальної інформації про пристрої ознайомтеся з нашими оглядами iPhone 15 і iPhone 15 Pro, наведеними нижче, які регулярно оновлюються останніми чутками.

Додати коментар
Ще статті за темою