Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 16 працюватиме довше за попередників

iPhone 16 працюватиме довше за попередників

в iCases Blog

Завдяки більш щільному розміщенню осередків акумулятора.

Аналітик Apple Мінг-Чі Куо стверджує, що новий акумулятор iPhone з металевим корпусом має забезпечити більшу щільність енергії для збільшення часу автономної роботи.

У своєму пості на сайті X (колишній Twitter) Куо заявив, що якщо Apple представить корпус із нержавіючої сталі для акумуляторів iPhone, то щільність осередків збільшиться на 5-10% відповідно до вимог нових норм ЄС, залишаючись при цьому в межах безпеки. Наприкінці 2023 нібито стався витік зображення батареї айфон 16 про в металевому корпусі, і з тих пір, починаючи з айфон 16, робота Apple зі спрощення заміни акумуляторів iPhone була описана в деталях.

Новий закон ЄС дозволяє власнику замінити батарею за допомогою легкодоступних інструментів, і до 2025 року виробник смартфонів Apple планує досягти цього за допомогою технології електроіндуктивного з'єднання, яка дозволить користувачам швидко використовувати низьковольтну електрику для вилучення батарей замість набридливих клейких смужок. Нам є що запропонувати. Очікується, що цей новий метод заміни батареї з'явиться щонайменше в одній моделі айфон 16 наприкінці цього року і може бути поширений на всі версії айфон 17 наступного року.

Додати коментар
Ще статті за темою