Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 2007 року продається більш ніж за 63 000 доларів на аукціоні

iPhone 2007 року продається більш ніж за 63 000 доларів на аукціоні

в iCases Blog

Смарфтон ще запакований у заводську плівку.

Запечатана оригінальна модель iPhone 2007 року була продана на аукціоні за більш ніж 63 000 доларів - найбільше за всю історію пристрою на сьогоднішній день.

Лот, проведений LCG Auctions, відкрився 2 лютого і завершився 19 лютого. Після отримання 27 заявок iPhone було продано за 63 356,40 доларів США, що більш ніж у 105 разів перевищує початкову роздрібну ціну пристрою в 599 доларів США.

За даними Business Insider, початковий власник iPhone отримав пристрій у подарунок від своїх друзів у 2007 році, але ніколи не використовував його, оскільки iPhone на той час можна було використовувати тільки в мережі AT&T. Вона просто залишила телефон невідкритим протягом наступних 15 років. Список аукціонів свідчить:

Дуже бажаний заводський запечатаний оригінальний Apple iPhone першого покоління з 2007 року.

Один із найважливіших і всюдисущих винаходів у нашому житті, iPhone вперше представив Стів Джобс 9 січня 2007 року в MacWorld San Francisco. Трохи більше п'яти місяців по тому він був випущений в роздріб за 499 доларів США за 599 доларів 29 червня. Оригінальний iPhone містив 4/8 ГБ пам'яті, інноваційний сенсорний екран, 2-мегапіксельну камеру і веб-браузер. Культова коробка мала зображення iPhone у натуральну величину з 12 значками на екрані. Він швидко став найуспішнішим продуктом Apple, назавжди змінив індустрію смартфонів і був названий винаходом року журналу Time у 2007 році.

Оригінальний iPhone першого випуску в заводському герметичному стані широко розглядається як актив синього чіпа серед висококласних колекціонерів. Вражаючі публічні продажі в розмірі 35 414 доларів США в серпні і 39 339 доларів США в жовтні минулого року призвели до широкого висвітлення в ЗМІ великими виданнями, включно з Wall Street Journal, CNBC, Fox Business та іншими. Немає жодних сумнівів у тому, що інтерес до культурно значущих предметів колекціонування швидко зростає, і, незважаючи на вражаючі показники продажів, багато хто вважає, що простір все ще перебуває в зародковому стані.

Ми раді представити культовий заводський запечатаний iPhone першого випуску у чудовому стані. Нашу пропозицію надіслала первісна власниця телефону Карен Грін, і вона поєднується з чудовою передісторією, яку вперше опублікували в сегменті "Полювання на скарби" синдикованого телевізійного шоу "Доктор і діва". Майже 16 років, телефон чудово представлений, демонструючи гострі кути спереду і ззаду, насичений колір і функції "свіжий корпус". Етикетки на зворотному боці недоторкані під ущільненням, а знос полиці мінімальний. Це перший оригінальний iPhone у прийнятному стані, який потрапив до аукціонного блоку з моменту рекордного продажу в жовтні. Воістину чудова річ з великою привабливістю як для колекціонерів, так і для інвесторів.

У серпні та жовтні минулого року аналогічний оригінальний iPhone було продано за 35 000 і 39 000 доларів США на аукціоні, ставши однією з найвищих сум, коли-небудь виплачених за пристрій. Таким чином, ціна продажу останнього лістингу в розмірі 63 356,40 доларів США є рекордним новим максимумом для запечатаного iPhone на аукціоні.

Додати коментар
Ще статті за темою