Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone SE 4 використовуватиме дизайн iPhone XR

iPhone SE 4 використовуватиме дизайн iPhone XR

в iCases Blog

За словами Джона Проссера.

За словами Джона Проссера, iPhone SE четвертого покоління матиме майже такий самий дизайн, як і iPhone XR.

У відео на своєму каналі Front Page Tech на YouTube Просер сказав, що iPhone SE четвертого покоління ефективно поділиться дизайном iPhone XR з 2018 року. Зміна правдоподібна, враховуючи, що дизайн iPhone SE першого покоління був заснований на iPhone 5S 2013 року, у той час як дизайн iPhone SE другого та третього покоління заснований на iPhone 8 2017 року.

Остання інформація розширює початкову претензію Проссера з серпня, але він залишається незрозумілим щодо внутрішніх та специфікацій пристрою, хоча він, ймовірно, використовуватиме деяке старе обладнання для зниження витрат. Щоб продемонструвати дизайн iPhone SE четвертого покоління, концептуальний графічний дизайнер Apple Ян Зельбо створив рендери, які мають точно відобразити новий пристрій:

У жовтні 2021 року у звіті китайського сайту MyDrivers прямо говорилося, що iPhone SE перейде на дизайн, схожий на iPhone XR – твердження, яке тепер, схоже, було підтверджено рядом інших джерел.

Ходили чутки про iPhone SE четвертого покоління ще до запуску моделі третього покоління на початку цього року. Остання претензія Prosser збігається з недавнім прогнозом від аналітика дисплея Росса Янга, який сказав, що iPhone SE наступного покоління буде оснащено 6,1-дюймовим дисплеєм з вирізом "виїмкою" у верхній частині дисплея. Ще в 2019 році аналітик Apple Мін-Чі Куо вперше сказав, що Apple працює над iPhone SE із 6,1-дюймовим РК-дисплеєм. Оскільки iPhone XR оснащений 6,1-дюймовим РК-дисплеєм з виїмкою, чутки, схоже, широко погоджуються з дизайном iPhone SE наступного покоління.

Додати коментар
Ще статті за темою