Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone SE (4-го покоління) буде в тому ж дизайні, що й iPhone XR

iPhone SE (4-го покоління) буде в тому ж дизайні, що й iPhone XR

в iCases Blog

Стверджує Джон Проссер.

Apple буде засновувати iPhone SE наступного покоління на дизайні, який він використав для iPhone XR, стверджує витік Джона Проссера, посилаючись на нову інформацію зі своїх джерел.

В останньому епізоді подкасту Geared Up з Андру Едвардсом і Джоном Реттінгером Проссер стверджує, що "SE 4 буде випускатися в дизайні iPhone XR".

Поточний iPhone SE (3-го покоління) має дизайн iPhone 8, він оснащений товстими верхніми та нижніми рамками дисплея, на відміну від інших iPhone від Apple.

iPhone XR, який більше не вказаний у магазинах Apple, має 6,1-дюймовий РК-дисплей, у той час як поточний iPhone SE має 4,7-дюймовий дисплей, тому зміна додатково призведе до збільшення розміру екрана для найдешевшого iPhone.

Єдина інша тверда чутка про наступний iPhone SE походить від консультанта індустрії дисплеїв Росса Янга, який виявився надійним джерелом інформації для майбутніх продуктів Apple.

За словами Янга, Apple планує випустити iPhone SE четвертого покоління з великим 5,7-дюймовим дисплеєм вже в 2023 році, хоча він не сказав, чи збереже така модель кнопку «Додому» і верхню та нижню рамки або прийме "брову" з Face ID .

Додати коментар
Ще статті за темою